DESET NAJVEĆIH MUŠKIH TAJNI koje bi SVAKA ŽENA trebalo da ZNA!

DESET NAJVEĆIH MUŠKIH TAJNI koje bi SVAKA ŽENA trebalo da ZNA!

7 марта, 2018 Off By tutuko

Navodno, neki muškarci pokušavaju da celog života shvate žensko ponašanje, verujući da su njihove supruge ili devojke veoma komplikovane. Iako to može biti fer procena u nekim slučajevima, to ne znači da muškarci ne ostavljaju ženama ponekad previše misterija.

Žene mogu da veruju da one u potpunosti znaju svoje momke ili muževe i spolja i iznutra. Ali, čak i ako provedete godine sa nekim muškarcem, nećete dobiti odgovore na sva vaša pitanja.
Kako žene preferiraju komunikaciju, a muškarci imaju tendenciju da budu tihi, ponekad izgleda kao da muškarci i žene govore potpuno različitim jezicima.Koje su to tajne…

10. Zabava za odrasle

Mnogim ženama je neprijatno kada njihovi muškarci gledaju eksplicitne sadržaje na TV ili u novinama. Kod mnogih žena postoji strah da njihovog muškarca više privlače glumice od njih samih ili da mogu pomisliti da je seks zaista kao u tim filmovima. Kao rezultat toga, neke žene mogu doći u iskušenje da pitaju svog partnera da prestane sa gledanjem zabave za odrasle. Sve više i više žena priznaje da gleda porno filmove. Žene ne treba da brinu ukoliko se njihov muškarac radije druži sa njima nego sa svojim računarom ili tabletom. Parovi treba da pokušaju da zajedno gledaju “bezobrazne” filmove, uz mogućnost da pokupe nekoliko dobrih ideja.

9. Oni uvek vole da se osećaju finansijski sigurno

Jednakost u svim oblastima je i dalje nešto čemu društvo teži. Međutim, nekim ljudima se jednostavno ne može pomoći i osećaju se uznemireno i inferiorno ako njihova devojka ili žena zarađuje više od njih. Nekada je zaista teško održati vezu, kada žena znatno više zarađuje od muškarca.

Muškarci se osećaju kao “paraziti”, kao osobe “drugog reda”. Dakle, ako je njegov bankovni račun u crvenom, on se može osećati prilično ugroženo.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4