Datum venčanja otkriva sve tajne vaše zajedničke budućnosti: Dvojci deca jedini izgovor za trajanje, a OVAJ broj je pod srećnom zvezdom

Datum venčanja otkriva sve tajne vaše zajedničke budućnosti: Dvojci deca jedini izgovor za trajanje, a OVAJ broj je pod srećnom zvezdom

6 марта, 2018 Off By tutuko

Numerologija kaže da bračni broj otkriva put zajedničke sreće, zato saberite cifre datuma kad ste se venčali ili planirate da se venčate i saznajte šta vas čeka.

Kako biste otkrili svoj numerološki bračni broj, saberite cifre datuma venčanja dok ne dođete do jednocifrenog broja, na primer: 28. 5. 2005. (28+5+2005 = 2+8+5+2+0+0+5 = 22 = 2+2= 4), vaš je broj četiri.

Značenja brojeva

1: Romantičan i nežan par koji teži potpunom skladu

Ovim datumom vlada Sunce što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno poverenje. Izbor datuma venčanja čiji zbir cifara daje jedan otkriva da ste vrlo zaljubljen i nežan par. I vaš je susret bio vrlo romantičan, a vreme dok ste se zabavljali bilo je nezaboravno. Pre nego što ste se odlučili za brak, temeljno ste analizirali jedno drugo, jer oboje jako želite da vaš brak uspe, zato težite potpunom sjedinjenju s partnerom. Loš aspekt mogla bi biti izražena posesivnost i dominacija jednog partnera.

2: Deca su možda jedini razlog za brak

Ovim brakom vlada Mesec. Ako se odlučite za takav datum, moguće su dve krajnosti. Ili želite venčanje u najužem krugu porodice ili pravu javnu ceremoniju. Vrlo važan uslov za uspeh biće emocionalna zrelost oba partnera, a glavni razlog za venčanje želja je za porodicom i toplinom doma sa srodnom dušom koja, pre svega, voli decu. Zato, ako je potrebno, možete prihvatiti i decu iz partnerovog prošlog braka i pružiti im roditeljsku ljubav i pažnju. Moguće je čak da su u ovom slučaju deca i jedini razlog za ulazak u brak. Ako je tako, najbolje je da još jedanput preispitate zrelost i ispravnost svoje odluke. Prepreka skladu u ovoj zajednici mogu biti majke oba partnera koje će se mešati u njihov odnos, pa će emotivna zrelost biti presudna za uspeh ovoga braka.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3