Četiri HOROSKOPSKA ZNAKA koji LAKO ZGRĆU NOVAC: Oni uvek imaju NAJVEĆE PLATE

Četiri HOROSKOPSKA ZNAKA koji LAKO ZGRĆU NOVAC: Oni uvek imaju NAJVEĆE PLATE

5 марта, 2018 Off By tutuko

Istraživanje koje je napravio sajt “CareerBuilder.com” pokazalo je kojim znakovima su zvezde zaista naklonjene. Analiziranjem odgovora i plata koje zarađuju pripadnici različitih horoskopskih znakova, došli su do interesantnih podudarnosti, prenosi “Lisa.rs”.

Tako se pokazalo da Bikovi, Škorpije, Lavovi i Rakovi u proseku zarađuju više od 100 hiljada dolara mesečno, što je više od bilo kog prosečnog primanja.Mnogi astrolozi povezuju novac sa drugom i osmom astrološkom kućom kojom vladaju Bikovi i Škorpije, tako da ne čudi što su se ova dva znaka našla na listi najbogatijih.

 

Mnogi Bikovi pod uticajem Venera razviju prefinjeni ukus, te je luksuzan život za njih potreba koja će im stvoriti osećaj sigurnosti, stabilnosti i udobnosti. Međutim, vredni Bikovi imaju smisla za upravljanje svojim novcem, te neće sebi dozvoliti nepotrebno rasipanje.

 

Škorpija takođe traga za udobnim životom, što im urođene sposobnosti investiranja najčešće i omoguće. Zbog moćne energije jedne Škorpije, čak i najskrivenije želje mogu postati stvarnost.

 

Lavovi žele da ih primete i poštuju i veoma često to i postižu. Njihov energični nastup je nešto što će svi zapamtiti i zbog čega će ih prosto obožavati. Ovakav društveni ugled ih često iziskuje mnogo novca jer će Lavovi ulagati velike svote kako bi finansirali svoju garderobu, poklone i raskošne večere za bliske osobe. Međutim, prirodne liderske sposobnosti koje poseduje ovaj horoskopski znak će mnogim Lavovima obezbediti visoke pozicije u različitim kompanijama, te se njihovo bogatstvo često brže uvećava nego što se rasipa.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2