BUDITE MUDRE AKO ŽELITE DA SAČUVATE VEZU: Evo gde žene najviše greše u ljubavi!

BUDITE MUDRE AKO ŽELITE DA SAČUVATE VEZU: Evo gde žene najviše greše u ljubavi!

9 марта, 2018 Off By tutuko

Kako bi vaša veza bila zdrava i čvrsta, budite svesni sledećih grešaka i trudite se da ih izbegnete.

Da bi veza funkcionisala, važno je da među parovima vlada razumevanje i dobra komunikacija. To je na prvom, najvažnijem, mestu, ali žene često taj balans znaju da poremete raznim zahtevima i zvocanjima koja baš i nisu opravdana.

Frajeri naprosto lude od mnogih ženskih preteranih reakcija, što ume da stvori velike probleme u vezi. Međutim, ni frajeri nisu cvećke, pa se neretko dešava da svojim zahtevima teraju ženu u ćošak, praveći zamku iz koje teško možete pobeći. U nastavku otkrijte gde grešite…

 

Žene žrtvuju ono što jesu i muškarca stavljaju na prvo mesto

Da li ste od sebe oterali sve prijatelje s kojima se vaš partner nije slagao ili okrenuli leđa nekom ko vam je značio samo iz straha da ćete ostati bez svog izabranika?

Znajte da ste napravili grešku. Neki muškarci su nesigurni u sebe i zato pokušavaju da preseku sve linije podrške od ljudi koji vas vole. Kada budete usamljeniji, onda ćete više zavisiti od njegove ljubavi i praštati mu greške. Takođe, vaša veza postaće izolovana od negativnih kritika bliskih ljudi, jer nećete imati nikog s kim biste mogli da popričate.

Zato zapamtite da svaki put kada se odreknete prijatelja ili člana porodice zbog muškarca, vi gubite deo sebe. Šta se više žrtvujete, manje će vas ostati i na posletku ćete biti potpuno prazni.

U pokušaju da se prilagodite čoveku do kojeg vam je stalo, izgubićete svoju suštinu. Taj gubitak obično je praćen besom, depresijom i niskim samopouzdanjem. Zbog toga sami morate da procenite kada je vreme da kažete “dosta”.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3