BIK i VODOLIJA: Na njih se uvek MOŽETE OSLONITI, jer su oni za svoje prijatelje UVEK TU, i u DOBRU i u ZLU! Oni su PRIJATELJI ZA SVA VREMENA!

BIK i VODOLIJA: Na njih se uvek MOŽETE OSLONITI, jer su oni za svoje prijatelje UVEK TU, i u DOBRU i u ZLU! Oni su PRIJATELJI ZA SVA VREMENA!

31 августа, 2019 Off By tutuko

Na neki način bi se moglo reći da su Bik i Vodolija nespojiva kombinacija, po mnogo čemu. Međutim, ima nešto što povezuje ova dva znaka i što ih čini zaista posebnim u čitavom Zodijaku.

Oni su prvenstveno dobri ljudi, a samim tim i dosledni i pouzdani prijatelji. Na njih se uvek možete osloniti, u bilo koje doba dana i noći.

 

Oni će uvek biti tu da vam pruže svoju ruku i da saslušaju svaki vaš problem. Ova dva znaka Zodijaka nikada neće odati svoje prijatelje, čak ni kada se to prijateljstvo završi i upravo to ih čini posebnim. Jednostavno oni su uvek tu za svoje prijatelje, i u dobru i u zlu. Oni su jednom rečju – prijatelji za sva vremena!

 

BIK Rođeni u ovom znaku poznati su po svojoj tvrdoglavosti i nisu baš pogodni za svako društvo, ali kada Bik nekome postane prijatelj, onda je to zaista za sva vremena. On je izuzetno spreman da radi na prijateljskim odnosima i da se bori za svoje prijatelje…

Najbolje se slaže sa osobama koje su po prirodi mirne i koje izbegavaju sukobe i zato mu najviše odgovaraju osobe rođene u znaku Ribe. Bikovi su veoma tvrdoglavi, impulsivni i često umeju da preteruju sa svojim reakcijama. Međutim, bez obzira na to, oni su izuzetno dobri prijatelji.

 

Najviše ih boli nepravda i nikada neće dozvoliti da im neko maltretira prijatelje. Jednog Bika nikada neće biti briga za svoje prijatelje, on će uvek priskočiti u pomoć, čak i onda kada se to od njega ne traži. Ipak im je draže kada neko od prijatelja zatraži savet ili pomoć.

 

Ponekad umeju da se zainate ako nije sve po njihovom, ali to kod Bikova kratko traje i oni se ne odriču tako lako svojih prijatelja. Oni zaista umeju da budu prijatelji za sva vremena. Možete im odati najveću tajnu na svetu i potpuno biti sigurni da je jedan Bik nikada nikome neće reći…..Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2