ASTRO kombinacije: Između ovih LJUBAVNIH PAROVA vlada “JAKA HEMIJA”

ASTRO kombinacije: Između ovih LJUBAVNIH PAROVA vlada “JAKA HEMIJA”

6 марта, 2018 Off By tutuko

Često nas privuku određeni ljudi čistom strašću, iako znamo da takva veza nije dugoročna. Ali, mi uvijek ne postupamo po pravilima i ne tražimo uvek ono što je dobro za nas, već ono što nas zadovoljava u tom trenutku.

Predstavljamo vam parove, između kojih često postoji vrlo jaka hemija.

 

Ovan i Škorpija

Ovaj par često ima toplu ljubavnu vezu. Oba znaka kontroliše Mars – planeta seksa, agresije i energije. Strast će postati pravi super lijepak koji će ih držati zajedno. Vrijedi se pripremiti za beskrajne eksperimente u  krevetu, a u budućnosti i za velike konflikte.

Između njih će doći do takve strasti da će se teško moći odvojiti jedno od drugog. Muškarci Ovnovi su apsolutno bezobzirni i žure u novu romansu, posjedujući osjećaj muške superiornosti. Žena Škorpija će ga vezati svojim ponašanjem i skrivenom strašću. Njena zavodljivost će biti njegova slabost, a njegovo povjerenje je njena slabost.

 

 

Vaga i Riba

Kada se maštovita Riba upozna sa idealističkom Vagom, romansa je rođena između njih, izgrađena na fantaziji. Želja da pobjegnu od stvarnosti stvoriće idilu koja će maskirati probleme. Ovo je jedna od najkompleksnijih kombinacija, prepuna ljubavi. Oba partnera žele da usreće jedno drugo i njihov odnos je pun sentimentalnih gestova. Ribe žele da žive u udaljenom svijetu, odvojeni od stvarnosti i svakodnevnog stresa. Istovremeno, Vaga uvijek traži idealnog partnera koji će zadovoljiti sve njene standarde.

Riba će vjerovati da je Vaga stvorena za nju, iako je to samo naizgled. Nažalost, kada se pojave teškoće u realnom životu, oba znaka će pokušati da ih izbjegnu i pobjegnu iz stvarnosti.

 

Lav i Bik

Između Lava i Bika biće odgovorne, živopisne i sentimentalne veze. Lav koji je pod kontrolom Sunca žudi za divljenjem, dok Bik kojim upravlja Venera, jednostavno želi ugodan život. Lav voli senzualnost Bika, dok će Bik biti polaskan zbog toga što Lav može učiniti da se osjeća voljenim i posebnim. Budući da su oba fiksna znaka, oni će biti lojalni jedni drugima, ali su vrlo tvrdoglavi i nemaju tendenciju da mijenjaju svoje navike. Oni se ne slažu sa promjenama koje mogu da povrijede ponos Lava i samozadovoljstvo Bika.Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2