HOROSKOP: Bikovi očekujte promene na poslovnom planu, Blizanci mogući su lepi trenuci sa Devicom!

HOROSKOP: Bikovi očekujte promene na poslovnom planu, Blizanci mogući su lepi trenuci sa Devicom!

септембар 4, 2019 Off By Altina

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete imati neke probleme i propuste na poslovnom planu, usled loše koncentracije. Potrudite se da nekoliko puta proverite poslove koje sami odrađujete.

LJUBAV: Ako imate partnera, možete da očekujete veoma lepu atmosferu sa njim. Slobodni Ovnovi bi mogli da dođu do flerta sa Rakom. Očekuje vas zanimljiva ljubavna situacija.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa želucem. Gorušica, odnosno želudačna kiselina vam stvara tegobe. Preporuka je da na vreme posetite lekara i da se posavetujete oko svega sa njim.

 

BIK

POSAO: Budite spremni i na neke promene na poslovnom planu, iako ih možda sada ne očekujete. Neke stvari neće ostati iste kao pre. Vi uradite ono što smatrate da je do vas.

LJUBAV: Duboko ste posvećeni odnosu sa voljenom osobom i jako vam je važno da vaša veza dobro funkcioniše. Možete da očekujete priliku da se stvari među vama reše i stabilizuju.

ZDRAVLJE: Srčani problemi su mogući. Izbegavajte preterano naprezanje u narednom periodu. Ako pijete neku terapiju potrudite se da je uzimate na vreme. Posetite lekara ako imate tegobe.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4