DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 13. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 13. MAJ 2019.godine

мај 12, 2019 Off By Altina

Ovan

Šta se dešava sa vašim prijateljskim vezama? Izgleda kao da ste spremni za svađu. Da li vam je neko ukrao lidersku palicu? Želite da budete vođa tima i sada se susrećete sa otporom. Razmislite da se priključite drugom timu gde su članovi daleko miroljubiviji. Razmislite da odete na put.

 

Ako treba da se vidite sa nekim interesantnim danas, očekujte odličan provod. Nemojte biti ljubomorni i nepoverljivi. Ako vidite da je vaš partner došao sa cvećem ili poklonom, nemojte odmah posumnjati da vas je uvredio ili nešto slično. On jednostavno želi da vam iskaže svoju ljubav. Budite srećni i manje džangrizavi.

Bik

Danas bi mogao biti jedan od onih dana kada ćete shvatiti gde i šta je vaša sudbina. Vrlo je moguće da ćete uskoro promeniti svoj život i postaviti temelje sasvim drugačije od trenutnih. To se ne odnosi samo na vaš profesionalni život već na kompletan – mesto prebivališta, ljubavna veza i deca.

 

Vi težite ka zdravoj i prizemljenoj vezi, pre nego ka romansi iz pesama i bajki. Trenutni položaj nebeskih tela učiniće čudo i mogli biste se potpuno preobraziti. Nemojte se iznenaditi ako se zateknete kako plačete voljenoj osobi na ramenu uz neki romantični film ili kako maštate da odete zajedno na rajsko ostrvo………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4