HOROSKOP: Blizanci da provere pritisak, Škorpija razmišlja o braku…Čuvajte se u saobraćaju, moguće povrede!

HOROSKOP: Blizanci da provere pritisak, Škorpija razmišlja o braku…Čuvajte se u saobraćaju, moguće povrede!

март 1, 2019 Off By Altina

OVAN

POSAO: Mnogo poslovnih obaveza čeka na vas ovaj put. Možete da očekujete prilično naporan dan. Iako je nedelja imaćete neke neočekivane obaveze i poteškoće na poslu.

LJUBAV: Moguće je da vam je trenutno teško da svu svoju pažnju posvetite voljenoj osobi jer ste opterećeni brigama na drugim poljima. Potrudite se da date sve od sebe da se brak popravi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa povremenim glavoboljama. Ukoliko vas muči migrena obavezno se obratite vašem lekaru radi pregleda i saveta. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

 

BIK

POSAO: Opustite se tokom današnjeg dana. Vlada mirna atmosfera u kojoj nećete imati veće poslovne obaveze. Opustićete i maksimalno iskoristiti nedeljni dan kako bi odmorili.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom koja je veoma romantična i emotivna. Spremni ste za početak nove veze koja može trajati na duže staze.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa aritmijom. Generalno vam je kardiovaskularni sistem prikazan po horoskopu danas kao osetljiva tačka pa bi bilo dobro da pazite i na pritisak.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4