5 razloga zašto se muškarci “smrtno” zaljubljuju u vas…

5 razloga zašto se muškarci “smrtno” zaljubljuju u vas…

24 фебруара, 2018 Off By tutuko

Nikad niste razumjele one žene koji stalno kukaju kako ih nitko neće. Gdje god se pojavite, plijenite pažnju muškaraca i uvijek možete birati. Za vas je to potpuno prirodna stvar i ne razmišljate puno o tome. A evo zašto se oni zaljubljuju u vas:

 

1. Ne trčite za muškarcima

Nije sasvim izvjesno što je ovdje starije – kokoš ili jaje. Da li ne jurite za muškarcima zato što vas stalno okružuju, ili vas okružuju zato što ih nikad niste ni jurili? Bit će da je posrijedi pomalo od oba. U svakom slučaju, vodite vrlo bogat i raznovrstan život u kome vaš interes za muškarce zauzima svoje mjesto, kao jedna od vaših brojnih sfera interesa. Upravo zato što niste koncentrirani na traženje ljubavi, ljubav uvijek nalazi vas.

 

2. Govorite ono što mislite i mislite ono što kažete

Niste od onih koji se pretvaraju u muškom društvu. Vi ste upravo onakvi kakvi se prikazujete. Ne stidite se sebe i realna ste osoba. Ne dopuštate da vam raspoloženje i život ovisi o nečemu što drugi misle i govore, jer dobro poznajete sebe.

Znate procjenjivati ljude i niste povodljivi. Također imate i visoku razinu samodiscipline, pa ne dopuštate sebi da se zbog povrijeđenih osjećaja srozavate nepristojnim ponašanjem. Jasno i glasno stavljate do znanja ljudima što mislite i što od njih očekujete. Ne igrate igrice, već istinski komunicirate.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3